"Ahogy nagyapáink szokták..."
35 év a szakmában megtanított arra, hogy az igazán egyedi és szívet melengető ízek csakis kizárólag az őseinktől eredő hagyományok betartásával érhető el.
Ennek okán termékeinket hagyományos pácolással és füstöléssel állítjuk elő, belecsempészve egy kis múltat a régi időkből.
Hagyományos ízvilág – Szigorú receptúra
Üdv! Fehér János vagyok,
hentes, közvetítő-szolgálgató vállalkozó és webshop tulajdonos.
Mai napig a szakmámban tevékenykedem, 35 éve. Mellette kapcsolatban állok több, mint 100 hazai feldolgozó, vágó és egyéb üzemmel a húsipar területén. Kiemelt partnerem forgalmazójaként szeretném bemutatni pár fontos alapelvünket:
- Fő termékeink a füstölt száraz kolbászok sertésből és vadból. Utóbbinál ügyelve, hogy csak szarvashúsból és sertés szalonnából álljon.
- Termékeink saját receptúra alapján készülnek, hagyományos ízvilággal, hazai beszállítóktól és gazdáktól megrendelve alapanyagainkat. Mindig fontos volt a magyar termékvonal előnyben részesítése, hazai értékek képviselése és megtartása.
- A füstölt termékeknél különösen figyelünk az érlelési és füstölési technológiára. Szárazáruinknál csak természetes anyagokat használunk előállításuk során.